August 24, 2011

Happy Eid Mubarak



Happy Eid Mubarak!

Maaf Zahir dan Batin... dipohon kepada.....
fellow bloggers yg saya kasihi.....
kawan-kawan sejati yg saya hormati.....
orang2 opis yg saya segani.....
family yg saya cintai..... 
Semoga raya kali ini memberi keberkatan dan kebahagiaan kepada anda semua!!
Aminnn....

three of us will be on AirAsia to Kelantan tonight... :) and will be back to KL only on 5th September! hahahaa.. baru raya sakan namanya.. *time kasih boss.. sbb bagi cuti lama*
This is my first Raya as a mother.. alhamdulillah.... it's kinda funny when you think back of your 'behaviour' since... everything evolves around your baby... sweet sacrifices along the way... yet the reward is so great.. can never be explained by words... :) now, i hereby, praying to Allah, to reward this 'rezeki' to all wife out there as well... aminn...
 
again.. Selamat Hari Raya Aidilfitri...
LEONORA   

p/s: oleh ittieww... blog ini kemungkinan besar akan berehat sementara waktu kerana saya kurang gemar mengepost entry melalui blekberi.. eheh.. di rumah mak saya tiada internet.. 

20 comments:

  1. Ameen ya Rabbal Alameen :)
    Selamat hari raya jugak Leo...
    kiss raya utk Armand eh!
    Eheheheheh!!!

    Smuge selamat sampai ke kampaung halaman!
    Ooooo balik kampongggg!!! :)

    **p/s : suka sangat dengan kaler baju leo masa ni... ;p

    ReplyDelete
  2. *muahhhhhh* <---- armand kiss balik.. :)

    p/s: kemungkinan besar, baju ni jugak la baju raya kami.. sbb org kelantan lom tgk lagi.. ekekkeke...

    ReplyDelete
  3. and Iza... terlupa... raya nanti pulun byk2.. ehee.. nanti pantang takleh makan rendang ngan lemang dah.. :)

    ReplyDelete
  4. balik kampung drive safe ya Anum.. :)

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya Leo. Semoga bergembira sentiasa disamping family tercinta.
    Raya sebanyak rumah yg boleh, collect duit raya untuk Armand ;)

    ReplyDelete
  6. owh ya... cadangan Shu sgt bernas.. ekekke... :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya untuk leonora sekeluarga =)

    ReplyDelete
  8. aien... yanie... selamat balik kampung ya.. :)

    ReplyDelete
  9. Nicee pakai masa raya :)
    Tahun depan nak cari kaler tu lah..ehehe!
    Haaa! Dah tentu laa nak pulun macam2 masa raya nanti ahahahah!
    Mak, sedara mara, kawan2 pon dah remind benda yang sama...ahahaha!

    ReplyDelete
  10. Tahun ni beraya dgn anak bujang yer :)
    My husband dlm flight from kuching, cant wait to see him :)


    Selamat hari raya jugak Leo.
    Maaf kalau ade komen2 yg kurang menyenangkan.
    have a safe journey dear :)

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya!!Jemput datang ke rumah di Tanah Merah k!)

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya untuk u sekeluarga terutamanye untuk baby armand..!!! sonok baby Armand ley pakai baju melayu ek..:)

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya Leo and family.. Nice photo :D

    ReplyDelete
  14. Hi Leonora, love that beautiful portrait. Great photo.
    Here's wishing you and family the very best of hari raya.

    Di susun sepuluh jari, meminta maaf zahir dan batin.
    Happy holidays!
    Selamat hari raya.
    Keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  15. Maaf sume... lambat reply... sbb dah balik kelantan.. laptop tak bawak... and tak tau nak reply pakai BB...ekekek...

    Selamat kembali semua selepas raya! :)

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya... ;)
    you in blue.. shantek kaler!!

    ReplyDelete