August 22, 2011

wordless monday bulehh????

*gambar 'curik' kat google*

bukan menghina perempuan bertudung merokok... juga bukan menyebelahi perempuan tidak bertudung yang merokok...

i just despise SMOKERS regardless their religion, races or SEX!!

being a guy.. doesn't mean you look better when you smoke... it's a choice.. your choices shows your mentality... full stop!

peace!
LEONORA

p/s: owh... entry ini tidak wordless rupanya.. ekekkekek...

11 comments:

  1. malam td elin pun jumpa minah arab bertutup litup tapi smoke!!

    huhh!!!....
    muke mmg gojes!

    ReplyDelete
  2. minah2 arab mmg ramai yg gojes uols... eheh

    ReplyDelete
  3. ha ni dkt my office building pun ada jgk the perempuan is like dlm linkungan 40-an mcm tu pakai tudung tp tgn smoking in public buruk sungguh rupa nyer

    ReplyDelete
  4. hahaha... i oso dont like smokers.. nasibaik la jmpa mamat tentera yg x smoking utk dibuat suami..:P

    Happy Ramadhan to u too, Leonora!

    ReplyDelete
  5. biase jumpe...dulu2 jadi student ramai giler kot member2 betudung n merokok selambe die jer macam ni... lelagi kalau ramai2...lagi derang tak peduli...

    ReplyDelete
  6. Rye... alhamdulillah.. keep it that way! ekekek

    ReplyDelete
  7. tu la Aty... at the end of the day, it's their choice... dah diorg rasa benda tu tak merosakkan, nak wat camne... :)

    ReplyDelete